Gratis samlingsskiva

It’s Alive Records och All For Hope Records har gått samman för att sätta ihop en samlingsskiva med namnet Defending Pop Punk From “Pop Punk”. Du laddar ned albumet helt gratis här, och ser låt- samt bandlista här nedanför.

Låtlista för Defending Pop Punk From “Pop Punk”
1. Broadway Calls – I’m So Ready To Be Done With My 20’s
2. The Dopamines  – You’re So Vain Part II
3. Civil War RustLegalized Romance
4. Gateway District – Sirens
5. Mixtapes – Sprinkles
6. The Manix – Where Do We Go?
7. Why I Hate – Mickey Mouse Can Jog On
8. The Copyrights – Restless Head
9. Weekend Dads – Desperation Mart
10. Crusades – Dreamers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>